Grundejerforeningen

Bojsnap Krat

 

 

KontaktKlippeplan
Velkommen til

Grundejerforeningen Bojsnap Krat

Denne hjemmeside,

er for samtlige beboer på Bojsnap Krat.  Den skulle meget gerne være behjælpelig med at give et overblik samt indtryk af, hvad bestyrelsen arbejder med.  Desuden kan man her læse mere om de forskellige aktiviteter der er i støbeskeen, og hvad fremtidige projekter byder på.

En levende forening

Vi ønsker at fremstå som en levende og aktiv forening, men også som en lyttende forening. Det betyder at du som beboer på Bojsnap Krat, altid er velkommen til at komme med forslag og spørgsmål – såfremt disse måtte haves.  Venligst kontakt en af bestyrelsens medlemmer eller benyt kontakt formularen herunder.

Bestyrelsen:

Formand

Henrik Klitskov Jensen (nr. 20)

Kommune, hjemmeside og Facebook

Næstformand

Makia Marcussen (nr. 30)

Fællesarealer og stier

Kasserer

Marieke Lindholm (nr. 4)

Kontrol over alle pengene

Sekretær

Heidi Widding Marcussen (nr. 24)

Facebook

Bestyrelsesmedlem

Per Rathenburg-Frandsen (nr. 14)

Diverse forefaldende opgaver

Suppleant

Henriette Fyhn (nr. 19)

Revisor

Kristina Hede Møller (nr. 3)

Igangværende

Projekter

Dræn af fællesarealet

Der bliver gravet en del på fællesarealet, eftersom der skal etableres dræn og 3 nye afløb.  Her efter kommer de og reetabler græsarealet.  Derudover bliver sandet udskiftet på legepladsen

Gadefest

Vi efterlyser nogle frivillige medlemmer til et festudvalg, som kunne være initiativtager til en gadefest eller lignende.

Ny legeplads

Det er blevet besluttet at indkøbe komponenter til en ny legeplads.  Der kommer en dobbelt gyngestativ, med en almindelig gynge, en dækgynge samt en sansegynge. Derudover kommer der en mini brandbil samt en vippe.  Det blev muligt at få råd til en vippe, eftersom sansegyngen og den almindelig gynge kunne erhverves til en noget lavere pris.

Overholdelse af Klippeplan

Klippeplanen SKAL overholdes, således vi ikke risikere en kæmpe kontingentforøgelse, hvis kommunen trækker sig grundet mangelfuld klipning..  Det er hver enkelt husstands egen ansvar at overholde klippeplanen, uanset om man selv slår græsset eller får en anden til det.

Opstilling af ny legeplads

Så snart byggetilladelsen er i hus, fra Vejen Kommune – vil der blive indkaldt til en arbejdsdag.  Gyngestativet skal støbes fast, brandbilen og vippen skal nedgraves.  Indkaldelsen vil blive omdelt i postkasser, Facebook og hjemmeside.

Skt. Hans på fællesarealet

Efterlyser en eller flere tovholdere, til at arrangere en Skt. Hans kom sammen på fællesarealet.

Hvad driver os

Vores Mission

Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige fælles interesser af enhver art i forbindelse med de under foreningens område hørende ejendomme.

Herunder skal blandt andet varetages drift og vedligeholdelse af sti og fællesarealer med tilhørende anlæg, ligesom det på fællesarealerne er tilladt grundejerforeningen at etablere anlæg til fælles formål, efter godkendelse af kommunen.

Bliv frivillig i et projekt

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Donec rutrum congue leo eget.

Kommende begivenheder

Juni 2021 - Nedtagning af gammel gyngestativ

Aften Nedtagning af den gamle gyngestativ.

ER FJERNET!  (Stor tak til nr. 27!)

Juli 2021 - Opstilling af ny legeplads

10.00 – 14.00 Opstilling af ny legeplads.  Dag og tidspunkt tilgår når byggetilladelsen er på plads!

Grundejerforeningens

Publikationer

Vedtægter

Grundejerforeningen Bojsnap Krat

Klippeplan

Her kan du følge med i klippeplanen, som er et fælles ansvar over for Vejen Kommune

Nabohjælp

Opret dig (husstanden) inde på app’en Nabohjælp, og vi kan være i stand til at hjælpe hinanden når huset er “alene hjemme”

Kontingent

Vejledning til betaling af kontingent

Referater

Her finder du referater fra de forskellige generalforsamlinger

Nyttige links

Her finder du nyttige links til nærområdet

Facebook

Grundejerforeningen Bojsnap Krat egen side

Find os!

Hvor kan du finde noget omkring Grundejerforeningen Bojsnap Krat

Vores hjemmeside

På vore hjemmeside finder du alle vores publikationer og referater fra de forskellige generalforsamlinger. Du finder også vejen til Nabohjælp og mange andre nyttige links.

Facebook

Vores Facebook side benyttes primært som en opslagstavle, både for bestyrelsen og deres arbejde, men også for alle øvrige beboer på Bojsnap Krat.

Har du spørgsmål ?

Har du spørgsmål eller lignende, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.